Autoophug

Få en attraktiv skrotpræmie ved vores autoophug i Sjælland

Autoophug
Er din bil totalskadet eller udtjent, og overvejer du at indlevere den til autoophug på Sjælland? Så er der mange fordele ved lade Fjenneslev Autogenbrug stå for opgaven. Ikke alene dækker vi det meste af Midt- og Sydsjælland fra vores værksted i Fjenneslev. Vi er også en erfaren og miljøgodkendt autoophugger. Derfor kan vi genanvende op til 85 procent af din bil.

Når du leder efter det rette sted, der foretager autoophug på Sjælland, er der mange faktorer, som du med fordel kan overveje. De vigtigste er her, hvor du kan få den højeste skrotpræmie for din gamle bil, og hvilken autoophugger kan tilbyde den bedste miljøbehandling og genanvendelse af reservedele. På begge disse områder er vi blandt de bedste autoophuggere på Sjælland.

Her på siden kan du læse mere om:

 • Hvorfor vi er blandt de bedste til autoophug på Sjælland
 • Hvad der sker, når du indleverer din bil til autoophug

Skal din bil ophugges ved en professionel autoophugger på Sjælland?

Vær sikker på, at der bliver passet på miljøet samtidig med, at du tjener på bilen! Kontakt os i dag for en uforpligtende snak.

Kontakt os

Autoophug i Sjælland med professionel miljøledelse

Som en erfaren miljøgodkendt autoophugger, der er certificeret under ISO-14001, kan du med god samvittighed indlevere din bil til ophug hos os. Netop ISO-14001 er nemlig den dominerende internationale standard for miljøledelse.

Det betyder, at vi ophugger og miljøbehandler din bil på baggrund af et effektivt miljøledelsessystem, som gør os til nogle af de bedste til autoophug i Sjælland.

Vores miljøledelsessystem omfatter:

 • En aktiv miljøpolitik for genbrug af reservedele, genvinding af råstoffer, affaldssortering og miljøbehandling
 • Faste procedurer for alle processer i den daglige drift samt løbende opfølgning og kontrol med medvirken fra ledelsen

Dermed sætter vi kvalitet og bæredygtighed i højsædet ved enhver ophugningsopgave.

Send din bil til autoophug med god samvittighed

Der kan være mange årsager til, at du beslutter at sende din bil til ophug.
For langt de fleste er det også en vemodig beslutning, da bilen måske har været din faste følgesvend igennem mange år. De fleste biler, vi ophugger, bliver imidlertid indleveret som følge af, at det ikke længere kan betale sig at syne dem. I mange tilfælde, modtager vi også totalskadede biler til autoophug.

Når vi modtager totalskadede biler, er det biler, som er blevet så skadede, at det ikke længere kan betale sig at reparere dem. Alligevel kan vi med vores særlige metoder sikre en høj genanvendelsesgrad. De dele, som ikke står til at reddes, og forskellige forureningskilder sørger vi for at miljøbehandle korrekt og videresende til firmaer med speciale i genvinding af råstoffer.

Få penge for at indlevere din skrotbil hos os:

​Kontakt os på mail, telefon eller via kontaktformularen og find ud af, hvordan du sender din bil til bæredygtig autoophug hos os.

Kontakt os

Skriv til Fjenneslev Autoophug ApS

  Udfyld formularen og vi kontakter dig​​​​​​

  + 8 = 16
  Autogenbrug

  Autogenbrug

  Læs mere
  Ophug af Biler

  Ophug af biler

  Læs mere
  Skrotbiler

  Skrotbiler

  Læs mere
  Skrotpræmie

  Skrotpræmie

  Læs mere